Direct een advocaat nodig?
Bel vrijblijvend: 030 - 799 08 84
Home > Advocatenkantoor
advocatenkantoor Utrecht

Ervaren advocatenkantoor in Utrecht

Wij zijn een advocatenkantoor uit Utrecht met specialisaties op twee gebieden: familierecht en bedrijfsrecht. Door onze jarenlange ervaring in de omgeving van Utrecht op deze rechtsgebieden kunnen wij veel voor u betekenen. Bent u benieuwd wat ons advocatenkantoor uit Utrecht voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Uw professionele en persoonlijke advocatenkantoor

U heeft liever geen advocatenkantoor nodig natuurlijk, maar als u in een situatie komt waarbij juridische hulp nodig is, bent u bij ons in Utrecht aan het juiste adres. Uw kantoor in Utrecht is een laagdrempelig advocatenkantoor dat u graag helpt.

We hebben veel ervaring en een enthousiast team. We zijn actief op de verschillende rechtsgebieden voor particulier, instelling en ondernemer. Wij zijn een nuchter advocatenkantoor waar niet al voor de eerste minuut wordt gerekend. We hebben een aantal kernwaarden die ons advocatenkantoor in Utrecht waarborgt:

  • professioneel, vanwege onze deskundigheid
  • persoonlijk, omdat wij ons goed kunnen inleveren in de cliënten
  • passie, omdat wij voor uw zaak gaan alsof het onze eigen zaak is

Bent u voor juridische hulp op zoek naar deskundige en persoonlijke advocaten in Utrecht? Zoek dan niet verder, maar neem direct vrijblijvend contact op. Wij zijn u graag van dienst!

Menu