Direct een advocaat nodig?
Bel vrijblijvend: 030 - 799 08 84
Home > Juridische hulp
juridische hulp Utrecht

Juridische hulp in Utrecht

Heeft u een erfenis ontvangen of wilt u geld aan uw (klein)kinderen schenken? Dan krijgt u te maken met het erfrecht dat bepaalt, indien er geen testament is opgesteld, wie de erfgenamen zijn van de betreffende erfenis. Uw advocaat  biedt juridische hulp in Utrecht en in de omgeving van Utrecht bij een erfenis.

Staat uw huisbaas klaar om uw appartement in Utrecht te slopen? Wij kunnen ons voorstellen dat u in zo’n geval op korte termijn een zaak wilt aanspannen en wel wat juridische hulp kunt gebruiken. Een kort geding is namelijk spoedeisend en wordt mondeling afgehandeld. Door de snelle besluitvorming krijgt u op korte termijn de uitspraak te horen en kunt u snel korte metten maken met het betreffende probleem. Wij hebben veel ervaring hiermee in Utrecht en in de omgeving van Utrecht en weten precies hoe u het beste een kort geding aan kunt spannen en zetten alles in om de uitkomst in uw voordeel te laten zijn.

Ook juridische hulp bij huwelijkse voorwaarden

Bent u van plan te gaan trouwen, maar willen u en uw partner het één en ander aan bezittingen en geld gescheiden houden? Dan is trouwen onder huwelijkse voorwaarden zeker iets voor u. Ook wanneer u bijvoorbeeld een bedrijf heeft, is het trouwen op huwelijkse voorwaarden een goed idee. Mocht uw bedrijf in financiële moeilijkheden komen of zelfs failliet gaan, dan kunnen uw schuldeisers geen beroep doen op het vermogen van uw partner. Overigens kunt u ook bij onze advocaten in Utrecht terecht voor juridische hulp bij het opstellen indien u al getrouwd bent: huwelijkse voorwaarden kunnen namelijk zowel voor als tijdens het huwelijk afgesloten worden.

Menu